Hallo beste lezer,

Fijn je te verwelkomen na een lange intensieve periode. Ik wil vertellen over het fijne expositieweekend van vorige week. Kunst met een grote T in Nuenen, waar ik woon. Dit evenement is op zaterdag en zondagmiddag geopend van 12.30 tot 17.30 en was voorheen om de 2 jaar, vanaf dit jaar2017 zal het om de 3 jaar plaatsvinden. Dit jaar heeft de Rotary van Nuenen het overgenomen van vrijwilligers uit Nuenen en hrt was een groot succes!

60 beeldendd talentvolle amateurkunstenaars exposeren verspreid over Nuenen hun werk. In mooie huizen die beschikbaar worden gesteld door de gulle bewoners van dat pand. Het is een groot vrolijk cultuur weekend waar ik al met veel plezier voor de vierde keer aan deelneem.

ook dit jaar was het weer een verbinding van mensen, nieuwe contacten leggen, een herkenning van passie delen, complimenten geven en krijgen.

ik heb zelfs een werkje verkocht aan een mede-exposant! Hoe leuk is dat! Vooral het warme contact dat ontstaat en dat je niet meer los laat. Ik wens jullie alle ook fijne en bijzondere exposeer ervaringen toe. Lieve groet Ellen